Webdesign en Hosting. Een goede webdesign zorgt ervoor dat je bedrijfswebsite er representatief uitziet, toegankelijk is voor elk type bezoeker. Jouw website is hét online visitekaartje van je bedrijf of organisatie. Immers, het doel van je website is dat deze meer omzet oplevert.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat je website zo is ingericht dat deze vriendelijk is om geïndexeerd te worden in Google en goed gevonden kan worden. Daarnaast zorgen we er ook voor dat je bezoekers eenvoudig de juiste informatie kunnen vinden. Ik bespreek graag de mogelijkheden rond webdesign en /of de hosting met je. Neem vandaag nog contact op!

WEBHOSTING EN DOMEINREGISTRATIE

Webhosting is het plaatsen van jouw website op een server zodat iedereen hem op internet kan gebruiken. In de praktijk verwijst het meestal naar de service die je ontvangt van een webhosting provider zoals BOR IT.

Ik kan deze ook voor U registreren en ook de webhosting.

EERLIJKE TARIEVEN

Ik maak de website zo voor u dat u indien gewenst deze zelf kan bijhouden, maar dat kan ik natuurlijk ook voor u doen. Nadat de website klaar is overhandig ik u alle gegevens zodat u zelf kan bepalen wie de website beheert. U bent dus eigenaar van de domeinnaam (dit is bijvoorbeeld nofearforcomputer.nl) en van de website.

Ik reken een afgesproken prijs voor de website en daarna komen er alleen kosten bij als u wilt dat wij er iets aan veranderd. Voor de registratie en de webhosting daar zijn wel kosten jaarlijks aan verbonden. Als u later de website bij iemand anders wilt onderbrengen dan kunt u dit uiteraard doen, dus u zit niet vast aan mij.

U heeft al een website voor:
€ 250,00

Afspraak maken?

Stuur een bericht via E-mailWhatsApp of Messenger eens voor meer informatie.

PORTOFOLIO

Hieronder enkele websites die ik gemaakt hebt: