Online computersupport. De digitale wereld is volop in beweging. Internet is dan ook niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Maar wat als uw computer of laptop niet goed werkt? Met die gedachte zijn wij onze online computer support begonnen zodat wij onze klanten bij al hun vragen en problemen vakkundig en snel online kunnen oplossen.
No Fear for computer support en webdesign kan onder andere helpen bij het instellen en opschonen van de computer of laptop, bij het maken van een back-up van de belangrijke bestanden het inrichten van OneDrive op alle apparaten en bij het installeren van software en een virusscanner en andere problemen. Ik ben een Microsoft Certified Professional. U bent dus verzekerd van professionele hulp.
Ik meer dan 20 jaar ervaring met het support van computers en laptops. Ik heb meer dan honderden problemen voorbij zien komen en opgelost. En dat voor een eerlijk tarief.

ZZP

Bent u ZZPér en wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen doen, belt u ons dan eens voor een vrijblijvend gesprek. Maar u kunt ook net als een particulier, direct online computersupport aanvragen.

MICROSOFT CERTIFIED PROFESSIONAL

Ik ben een Microsoft Certified Professional. U bent dus verzekerd van professionele hulp.

U PROFITEERT VAN MIJN KENNIS EN ERVARING.

Ik meer dan 20 jaar ervaring met het support van computers en laptops. Ik heb meer dan honderden problemen voorbij zien komen en opgelost. En dat voor een eerlijk tarief.

EERLIJKE TARIEVEN

Wij hebben eerlijke tarieven en wij hanteren geen abonnement en geen opstartkosten.

Onze tarieven zijn:

Tarief voor online support:
€ 12,50 per kwartier ( min 30 minuten).

Tarief voor computer les:
€ 12,50 per kwartier ( min 60 minuten).

Direct na de online afspraak dient te betalen.

Afspraak maken?

Stuur een bericht naar No Fear for computer via E-mailWhatsApp of Messenger eens voor meer informatie.